Printervriendelijke versie

Ervaringen over Primatour

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Primatour?
Bekijk hier de reviews! Je kunt ook zelf je ervaring delen over Primatour door het formulier in te vullen.

Wil je meer productinformatie over Primatour? Kijk dan bij behandelen met Primatour.

Ervaringen delen over Primatour? Lees hier de algemene voorwaarden.

3.068965
3.1 (29 votes)

Reacties

5
5

Al jaren gebruik ik Primatour en het werkt bij mij fantastisch. Ik kan bijna alle aktiviteiten doen die voorheen vrij snel tot misselijkheid en (veel) erger leidde, waardoor ik vaak de rest van de dag in bed belandde. Maar zoals gezegd is er voor mij gelukkig veel veranderd door dat kleine gele pilletje. Ik ben er blij mee!

Bijwerking
Anna
5
5

Hoi,

Het middel werkt geweldig goed bij mij maar heeft ook de bijwerking dat ik er suf van wordt. Voor een lange reis niet erg want ik kan de hele dag wel slapen voor niet handig als ik alert moet zijn of echt iets moet doen die dag.

Is er nog iets aan die sufheid te doen?

Groetjes Anna

Smaak
Anoniem
3
3

Hey!

Sinds kleins af aan ben ik al wagenziek. Van alles geprobeerd wat allemaal niet hielp. Primatour helpt goed tegen de wagenziekte alleen vind ik de smaak nogal vies. Het is dus altijd kiezen of ik misselijk wil zijn van de wagenziekte of van de smaak. De smaak blijft dan ook nog eens in je mond hangen. Kauwgom, tanden poetsen, niks helpt er tegen

Wij gaan volgende week voor de 1e keer met de bus naar Spanje en ik ben zó bang misselijk te worden.. Heb nu primatour gekocht, hopelijk kan ik dan wel gaan genieten vd vakantie

Wagenziek
Anne

Zelf had ik baat bij expresso,sterk kopje koffie,locals in Frankrijk adviseerden,ik geloofde het niet wel gedaan,het hielp.Dus ook de Caffeine in Cola.Mijn zoon had baat bij Cocculusdruppels( homeopatisch) uiteindelijk hielp het,niet ingenomen maar wel bij zich.

Hoi.

Ik heb nog geen ervaring met reistabletjes.
Mijn kinderen van 15 en 1o jaar zitten niet graag lang in de auto, altijd een drama.
Toch gaat onze zomervakantie naar Italie, dus lang rijden, dit doen we al s"nachts, maar mestaal zijn ze zo nieuwsgierig dat ze geen seconde hun ogen dicht doen, zou dit medicijn ook een uitkomst kunnen zijn.!!!!
Met vriendelijke groet
Nancy Whitten

Ik word normaal gesproken al misselijk en draaierig op een schommel, dus mijn eerste overtocht naar Engeland met de boot was heel spannend. Dankzij Primatour nergens last van gehad! Volgende week maak ik de overtocht alweer voor de derde keer, en mn doosje Primatour ligt al trouw in mijn reisbagage!

boottocht
Silvia De Clerck
5
5

De ervaring met vliegen en haarspeldbochten heb ik al maar ik wil zo graag een boottocht maken in Madeira om dolfijnen te zien dus ga ik dat met primatour doen.Omdat de rest zo goed gaat durf ik het te proberen.

Boottocht
medapharma-admin

Beste Silvia,

Dat is nog eens een mooie ervaring! Heel veel plezier op je boottocht op Madeira!

Groetjes,
Primatour

Ik lees dar je primatour een half uur van te voren in moet nemen. Moet je ervoor zorgen dat je al wat hebt gegeten of is dat niet noodzakelijk als je zo'n pil neemt? En als je al een pilletje hebt genomen kan je dan gewoon ten alle tijden wat eten?

Primatour i.c.m. eten
medapharma-admin

Je mag een Primatour tabletje op een lege maag innemen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het altijd wel iets prettiger is als je van te voren al iets hebt gegeten, de werking wordt dan ook beter gedoseerd. Na iname van het tabletje mag je gewoon wat eten en drinken.

Bij meer vragen, stuur gerust een e-mail naar info@primatour.nl

Goedendag,

Ik heb een heel gevoelig evenwichts orgaan, zelfs als een vloer iets scheef loopt voel ik het, of draaiende bewegingen op tv, is voor mij niet prettig en voel ik in mijn hoofd. Misselijk word ik nooit. Braken ook niet
In het vliegtuig, ontzettend last van mijn hoofd gehad. Nu adviseerde mijn huisarts een reis tabletje. Ook in de auto, word ik draaierig als er veel bochten zijn ( vakantie haarspeld bochten). Nu kan ik op een toeristische vissersboot aan het werk, maar ook op een boot word ik raar in mijn hoofd, is een primatour hier ook geschikt voor?.
alvast bedankt voor uw antwoord

Reactie op Anoniem
Redactie Primatour

Bedankt voor uw vraag over Primatour.
Wat ontzettend vervelend dat u last heeft van een gevoelig evenwichtsorgaan, u noemt immers veel voorkomende situaties op. Primatour is geschikt voor alle vormen van reisziekte, dus ook zeeziekte. We adviseren om een tabletje een half uur voor het begin van de reis in te nemen, een tabletje werkt dan tussen 6-8 uur.

Ik hoop uw vraag hiermee te hebben beantwoord, mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u die ons hier stellen of via info@primatour.nl

Groeten,
Primatour

glaucoom
johanna meijer

Ik gebruik al jaren Primatour, en lees nu eigenlijk pas dat je het niet mag gebruiken bij glaucoom;
wat is daarvan de reden? ik weet geen alternatief.

Glaucoom
Redactie Primatour

Beste Johanna,

Bedankt voor uw vraag!
De beide ingrediënten van Primatour (cinnarizine en cyclizine) kunnen door pupilverwijdering de oogdruk verhogen en een aanval van acuut glaucoom veroorzaken. Daarom wordt het niet geadviseerd bij glaucoom.

Ik hoop hiermee u vraag te hebben beantwoord, mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u ons ook altijd bereiken via info@primatour.nl.

Groeten,
Primatour redactie

In de bijsluiter staat dat de tablet een half uur voor vertrek moet worden ingenomen, maar ook staat in de bijsluiter de tablet na 1 uur gaat werken. Hoe zit dat? Hoe lang werkt primatour?

Reactie op Anoniem
Redactie Primatour

Beste,

Een tabletje Primatour werkt doorgaans tussen de 6 en 8 uur. We adviseren om een half uur voor vertrek het tabletje in te nemen.

Mocht je nog meer vragen hebben, dan vernemen we dat graag.

Groeten,
Primatour redactie

Super
Jelle
5
5

Vliegen naar Indonesië leek mij geen pretje. Iemand tipte mij. De turbulentie hoog in de lucht vind ik het ergste. Tijdens start en landing trek ik het nog. Maar dat continue gehobbel...verschrikkelijk. Dus na de start 2 genomen uit preventie. Ik ben wat fors vandaar 2.
En ja hoor boven noord-Azië begon het gehobbel. En niet misselijk. En daardoor ook relaxt gebleven. Top dus!

Bedankt!
Redactie Primatour

Beste Jelle,

Wat leuk je tip! Bedankt voor het plaatsen, en bovenal goed om te horen.

Groeten,
Primatour

Lege capsule
Anoniem

Goededag,
ik heb via de apotheek lege capsules kunnen kopen voor de primatour. Ik geef ze normaal gesproken 1 uur voordat de reis begint, moet ik ze nu bijv. 1 uur en 15 min. voor aanvang van de reis geven? Ivm de capsule bedoel ik. En als ik een tabletje geef om 18.00 dat begint te werken om 19.00 en dan 6 uur lang, dan geef ik om 01.00 een nieuw tabletje of niet?

Reactie van Primatour
medapharma-admin

Wij kunnen uw vraag niet volledig beantwoorden aangezien wij niet weten wat de leeftijd van de gebruiker is.

Wij adviseren u in ieder geval uw apotheek te vragen wat de exacte tijd is wanneer de inhoud uit de capsule komt. De apotheek kan u hier het beste antwoord op geven. De tijd is namelijk afhankelijk van het dat gebruikt is.

De capsules moeten een half uur vóór de reis worden ingenomen en niet één uur vantevoren.
Verder is de dosering bij langere reizen driemaal daags van de dosering die bij de leeftijd hoort (raadpleeg hiervoor de bijsluiter van Primatour).

Dit betekent dat als er om 18.00 uur een (deel)tablet wordt gegeven, dat het volgende (deel)tablet 8 uur later gegeven dient te worden.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@primatour.nl

Reactie op Sandra op 4 juli
Redactie Primatour

Beste Sandra,

Bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring.
De bittere smaak van Primatour die vooral naar voren komt als het tablet gebroken wordt, is afkomstig van de antihistaminica die in Primatour zitten. Dit zijn precies de stoffen die ervoor zorgen dat de misselijkheid die met reisziekte gepaard gaat, afneemt dan wel verdwijnt. Tip: je kunt een tabletje met wat water, limonade of geprakt in een stukje fruit innemen.

Met vriendelijke groeten,

Redactie Primatour

Op onze vakantie naar zuid frankrijk een kwart tabletje gemengd door pindakaas aan mijn dochter van 4 gegeven en zelf de andere 3 kwart genomen. Beiden geen last gehad terwijl we dat normaal wel hebben maar wat smaken die tabletjes vies zeg....

Aanrader
Jori
5
5

Van af kind af aan altijd last gehad van reis ziekte, andere middelen helpen niet.
Sins dat wij primatour gebruiken nooit last meer gehad!!

Mijn zoontje van 6 heeft altijd snel last van reisziekte, laatst ook op de boot naar Texel. Met Primatour gaat zo'n bootreis een stuk beter!

zeilen
Dirk
5
5

Er is eigenlijk maar 1 middel dat goed werkt bij reisziekte en dat is Primatour. We zeilen veel op zee en dan nemen we eigenlijk tevoren standaard 1 tabletje Primatour en dan weet je zeker dat je geen last krijgt. Prima spul!!

4
4

Als ik op vakantie ga met het vliegtuig dan ben ik altijd een beetje onrustig. Voor vertrek Primatour innemen werkt bij mij erg goed.

Nieuwe reactie inzenden

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.